Ik, Dina Furrer van Vlimmeren 01-01-1983,  was 15 jaar toen ik mijn eerste analoge camera kreeg voor mijn verjaardag. Canon eos5, hier ben ik mee opgegroeid. Maar ik kwam voor het eerst in aanraking met fotografie op mijn 12e. Ik ging mee met een familie vriend op reportages in de natuur. Hierdoor raakte ik geïnspireerd en wilde ik door gaan met fotografie. 

DinaFoto is gestart in 2007. Bruiloften, feesten en partijen, gezinnen en families, stillevens en portretten, kortom DinaFoto deed alles.
Na mijn opleiding aan de Fotoacademie / Fotografie opleiding (Afgestudeerd in 2011), heb ik me onder andere gespecialiseerd in Art-fotografie / Kunstfotografie. En daarmee ben ik het pad van veelzijdigheid van fotografie ingeslagen. Door de geboorte van mijn Dochter Lilly ben ik de 4 jaar daar opvolgend alleen maar bruiloften en kunstwerken gaan fotograferen. Op het moment toen Lilly op school starte is de studio geopend voor allerlei portretten en ben ik gestopt met bruiloften fotograferen. Op een speelse manier en met oog voor detail leg ik met mijn camera unieke beelden vast die onmiddellijk de aandacht trekken.

DinaFoto is er voor Dina-portret en Dina-Artphoto oa. kunstwerken en bedrijfsreportages www.dina-artphoto.nl 

Laat u verwonderen, verbazen, ontroeren of inspireren door één van mijn reportages en kunstwerken, die stuk voor stuk gekenmerkt worden door creativiteit en originaliteit. Kom een kijkje nemen in mijn studio en showroom op het Ketelhavenplein 39 in Tilburg. Maak een afspraak 0621394767; info@dinafoto.nl

Ik fotografeer in opdracht van zowel bedrijven als particulieren. Denk bij bedrijven niet alleen aan reportages, maar ook aan de ART/ kunstfotografie die gebruikt kan worden voor wanddecoratie in uw bedrijf. Een "EYE CATCHER" voor uw klant.

Of voor u zelf in de woonkamer. Want inmiddels heb ik diverse wanddecoratie in de verkoop maar ook zijn er 4 hiervan in de verkoop bij LOODS5, online en in de winkels.
https://loods5.nl/product/7555/foto-op-plexiglas-flowers/19360
https://loods5.nl/product/16868/foto-op-plexiglas-sneeuwstorm/41892

Bij Galerie TON | Raadhuisstraat 27 | Rucphen (nabij Breda).
https://galleryton.com/nl/kunstenaar/dina-furrer-2/

Artfoto’s / Kunstfoto's uit de webshop worden afgedrukt op hun unieke materiaal waar het beeld het mooiste wordt getoond. Op deze manier komt uw wanddecoratie volledig tot zijn recht. 
Informeer vrijblijvend naar eventuele mogelijkheden.

Kijk op www.dina-artphoto.nl voor meer DinaFoto.
Hier vind u de stillevens, bedrijfsportretten en webshop

www.dina-artphoto.nlwww.dina-portretfoto.nlinfo@dinafoto.nl; 0621394767